Image

16 kunstenaars bijeen in een Pop-Up-Expo

Midden in de drukte van het stadsgewoel van de welhaast drukste straat van Rotterdam, in de ruimtes  achter  de onlangs geopende MONDKAPJES winkel aan de West Kruiskade 53  gaat het allemaal gebeuren!

In de grote ruimte van maar liefst 600m2, achter deze  zeer recent geopende  winkel en vanzelfsprekend geheel Corona Proof, wordt een  POP UP EXPO gehouden, waar 16 kunstenaars verzameld, hun werken tonen aan het publiek. Natuurlijk met in achtneming van........De prijzen van de aangeboden werken zijn echter helemaal niet Ge-POP-upped. Mooie unieke kans dus, om (betaalbaar) kunst te verzamelen...........

Tevens zijn er diverse Afrikaanse en Surinaamse kleding en ook bijzondere sieraden stands en uiteraard  is de catering  gezond, spicy en verrassend lekker.

De EXPO wordt ook muzikaal omlijst, maar dat blijft nog even een verrassing !
Nu je weet wat en waar het gebeurd, vertel het je vrienden, en kom vooral naar de feestelijkle opening op vrijdag 10 july om 16.00 uur.
Doen !!!

Iedereen is welkom.....Op de opening, maar ook op de dagen daarna...kunt u vrijblijvend zien en beschouwen wat deze 16 kunstenaars  te bieden hebben.

Locatie : West Kruiskade 53 Rotterdam

Image

Hoera! Na 16 weken 'binnen zitten' mogen en kunnen wij weer van kunst & cultuur genieten.
Kom kijken dus! En...het adres van de locatie heet eigenlijk de West-Kruiskade 53, maar in de volksmond noemt iedereen dat "de KRUISKADE" (het verlengde van de 1e Middellandstraat naar het Kruisplein).
Image
Image
Image
Image
Image
Image